HOME PechaKucha Night Leiden

PechaKucha Night
20 beelden van elk 20 secondenPechaKucha Night
20 beelden van elk 20 secondenPechaKucha Night
20 beelden van elk 20 seconden


PechaKucha Night Leiden
In de Grote Zaal van Gebr. de Nobel organiseren wij zo’n vier keer per jaar PechaKucha Night Leiden. Onder het genot van een drankje en de goede vibes van platendraaier Ome Erik van Plaatjes vullen Gaatjes luister je naar 10 inspirerende sprekers.


De komende PechaKucha Night Leiden

PechaKucha Night Leiden #32Woensdag 4 november 2020Deuren open: 19.50 uurAanvang: 20.20 uurTickets koop je online of aan de deur bij Gebr. de Nobel voor € 7,-. Wil je ons steunen? Koop dan online jouw vriend-van-ticket à €10,-.

GET TICKETS

ONZE SPREKERS IN EDITIE #32
Meer informatie over onze sprekers vullen we steeds aan op onze website.

Wat is PechaKucha?
PechaKucha is een presentatievorm waarbij iemand zijn/haar verhaal vertelt in 20 beelden, waarbij elk beeld 20 seconden wordt vertoond. Elke PechaKucha duurt 400 seconden.

Het PechaKucha Concept
PechaKucha is in 2003 door architectenbureau Klein Dytham in Tokyo bedacht als een evenement voor jonge ontwerpers om elkaar te ontmoeten, te netwerken en hun werk te tonen aan publiek. Inmiddels is het format zo populair dat er al meer dan 800 steden wereldwijd aan mee doen.


Heb jij een mooi verhaal?

Meld je aan als spreker op sprekers@pechakuchaleiden.nl. Vertel ons waarom jij bij ons jouw verhaal wilt vertellen. Leuk! Ken je iemand die echt op ons podium moet staan? Mail ons en laat het ons weten!

MELD JE AAN

Upcoming
Kun je de komende editie er niet bij zijn? PechaKucha Night Leiden is er 4x per jaar. Hieronder vind je de volgende edities.

De PechaKucha Night Leiden edities in 2020
PechaKucha Night Leiden #31Woensdag 20 mei 2020PechaKucha Night Leiden #32Woensdag 4 november 2020

Wie stonden er op ons podium?
Hier vind je een terugblik op de laatste edities. Bij elke editie vind je de line-up en kun je de presentaties terugkijken. Meer edities terugkijken?Bekijk alle edities HIER

PechaKucha Night Leiden #31

20 mei 2020 @ Gebr. de Nobel, grote zaal PechaKucha Night Leiden #31 In verband met de maatregelen aangaande het Coronavirus is deze editie komen te vervallen. Introductie sprekers #31 Anne van … Bekijk deze editie >>

PechaKucha Night Leiden #30

20 februari 2020 @ Gebr. de Nobel, grote zaal PechaKucha Night Leiden #30International PechaKucha Day Line-up Yaël VinckxCarolien AdriaanscheTjeerd SchefferWillem PhilipsenWouter WaldusIngr… Bekijk deze editie >>

PechaKucha Night Leiden #29

6 november 2019 @ Gebr. de Nobel, grote zaal Line-up #29 1. Jochem van Hessen 2. Danièle Knirim3. Janet van Dijk 4. Tim Juffermans pauze 5. Hans Hooijmaaijers6. Eric Vermetten 7. Marijn Oom… Bekijk deze editie >>

Op de hoogte blijven?


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle edities, sprekers en updates.

Schrijf je in


Social media

Like ons op facebook of volg ons op Instagram of bekijk de presentaties op YouTube. Hier delen we alle updates over de nieuwe sprekers en geven we een terugblik op de laatste edities.

naar facebook


Meer weten?

Meer weten over PechaKucha wereldwijd? Kijk dan op PechaKucha.org

Naar PechaKucha.org

Het team van PechaKucha Night Leiden
PechaKucha Night Leiden wordt georganiseerd door vrijwilligers.

Judith Sebregts
Een goed verhaal heeft niet veel tijd nodig om verteld te worden, alleen goede voorbereiding. Judith verzorgt de sprekersbegeleiding.

Hélène Neerhoff
Een avondje overladen worden door verhalen vol liefde voor het onderwerp, vrijblijvend en niet commercieel. Hélène verzorgt de communicatie en sponsoring.

Tessa Smets
Gewoon een heel leuk avondje uit met diversiteit en inspiratie. Tessa regelt de locatie, nieuwsbrieven en social media.

Iemke Hungerink
Trouwe bezoeker vanaf de eerste editie. Sinds 2015 ontwerpt iemke de visuele communicatie, presentaties, video- & beeldbewerking.

Romy Kühne
Na een inspirerende PechaKucha is deze lichtontwerper blijven plakken en sindsdien een waardevolle aanvulling op het PechaKucha team.

Eelkje Colmjon
Je hebt soms geen woorden nodig om een verhaal te vertellen. Eelkje is freelance fotograaf en vangt de Pechakucha-avonden in foto’s.

Platendraaier Erik
Onze platendraaier Ome Erik van Plaatjes vullen Gaatjes zorgt voor de muzikale gezelligheid tussen de sprekers door. Elke editie is hij van de partij en zorgt hij voor de muziek met een selectie uit zijn vinylcollectie.

Leonie van der Helm
Omdat beeld zo belangrijk is voor een goede PechaKucha verzorgt ook Leonie voor ons prachtige beelden van de avond. 

Arachne Molema
Arachne stond zelf ooit op ons podium en is gelukkig blijven hangen. Zij presenteert de avond.